Барселона и Интер играят при резултат 1:2 в ключова битка от

...
Барселона и Интер играят при резултат 1:2 в ключова битка от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Интер 1:2, пълен обрат на Ноу Камп

Барселона и Интер играят при резултат 1:2 в основна борба от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Усман Дембеле откри в 41-а минута за каталунците. Николо Барела изравни в 50-а минута. Лаутаро Мартинес съумя да оформи цялостния поврат в 63-а минута. 

Домакините пробваха да стартират интензивно и в 10-а минута Левандовски видя по какъв начин негов удар е бива блокиран току преди да се наложи интервенция на Андре Онана. 

В 17-а минута обаче Интер беше отборът, който трябваше да съжалява. След центриране Един Джеко засече добре топката, само че имаше нещастието да уцели единствено гредата. 

В 26-ата минута след поредност от финтове Дембеле опитва удар от отдалеченост, с който Онана се оправи. Темпото на срещата бе доста високо, домакините владееха топката в огромни интервали, само че по-опасните офанзиви бяха проведени от " нерадзурите ".

При следващата отлична контраофанзива Барела откри Дъмфрис, който на прелестна позиция, само че стреля в тялото на Тер Стеген.

В последна сметка, момчетата на Шави съумяха да нанесат първия удар. След хубаво нахлуване Сержи Роберто съумя да достави съвършена топка за Усман Дембеле, който нямаше по какъв начин да сбърка за 1:0. 

Само пет минути след рестарта обаче домакините бяха смълчани. Николо Барела засече по превъзходен метод центриране и изравни за 1:1. Проблемите за " блаугранас " се удвоиха в 63-а минута, когато и Лаутаро Мартинес прониза Тер Стеген за фрапантен цялостен поврат - 2:1. 

Барселона - Интер 1:2

Ето и съставите на двата отбора:

Барселона : Тер Стеген, Алонсо, Ерик Гарсия, Пике, Сержи Роберто, Бускетс, Педри, Гави, Рафиня, Дембеле, Левандовски;

Интер : Онана, Димарко, Бастони, Де Фрай, Шкриняр, Дъмфрис, Барела, Мхитарян, Чалханоолу, Джеко, Лаутаро Мартинес;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР